• Voordelige en complete online oplossingen.
    header_vervolg_compressor
Persoonlijk contact met media adviseur
Gecertificeerde internetspecialisten
Online promotie i.c.m. met andere media

Meest gestelde vragen

OnlineOptimize Website

Responsive betekent dat je website optimaal weergegeven wordt op computers en mobiele apparaten als smartphones en tablets. Naast dat dit het gebruikersgemak vergroot is het tevens een factor waarop zoekmachines als Google een website op beoordelen. Een responsive website scoort doorgaans hoger in de mobiele zoekresultaten dan een website die niet geschikt is voor mobiele apparaten.
Ja, het is mogelijk om je pakket uit te breiden met extra modules. Je hebt de keuze uit een Product Catalogus module, Pagina's module, Fotoalbum module, Nieuws module, Referentie module, Partner module en Zoekveld module.
Je kunt het contact opnemen met je huidige hostingpartij en het contract opzeggen. Geef hierbij aan dat de huidige hosting pas afloopt, indien de nieuwe website gereed is. Zodoende gaat de huidige website niet offline, voordat dat nodig is. De huidige hostingpartij dient tevens in een verhuistoken (verhuiscode) te voorzien. Deze hebben we nodig om het domein te verhuizen.
De website wordt gehost op de beveiligde servers van True B.V.
True B.V. staat in de Emerce100 van 2016 op de eerste plaats in de categorie 'Shared and managed hosting'. Bron: Emerce100
Ja, dat kan. Je ontvangt bij een Medium website standaard 1 e-mailadres en bij een Large website standaard 3 e-mailadressen.

Als je op dit moment al gebruik maakt van een eigen mailserver dan kan deze gebruikt blijven worden. We ontvangen dan graag de juiste instellingen.

Ook als je gebruik maakt van Google Mail of Office 365 dan verandert er niets en nemen we deze instellingen over.
Je ontvangt van ons de logingegevens en instellingen om de e-mail op te halen en te verzenden. Deze gegevens zijn in elke mailprogramma van toepassing. Mocht je er niet uitkomen dan nemen onze specialisten contact met je op om de mail in te stellen.

OnlineOptimize Vindbaar

Ja, je ontvangt van ons een login voor je persoonlijke omgeving. Hier kan je de belangrijkste statistieken van je product vinden. Bijvoorbeeld de posities van de zoektermen in zoekmachines.
Aan het einde van de contractperiode worden de landingspagina's verwijderd van de website.

Neem contact op met onze online specialisten. Direct antwoord op al je prangende vragen.

Naar specialisten