• Voordelige en complete online oplossingen.
    header_vervolg_compressor
Persoonlijk contact met media adviseur
Gecertificeerde internetspecialisten
Online promotie i.c.m. met andere media

Accelereer je bedrijf in de online markt

met OnlineOptimize

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is dat jouw bedrijf zichtbaar is. Zodat je in beeld komt én blijft bij je (potentiële) klanten. Internet biedt ongekende mogelijkheden om heel gericht de juiste doelgroepen te bereiken. Óók in je eigen dorp, stad of regio. De online specialisten van OnlineOptimize helpen je daarbij. Een maximaal bereik en meer gerichte bezoekers op jouw website.

Bereik jouw doelgroep beter door een verbeterde vindbaarheid in zoekmachines.

Bekijk product

Word direct online zichtbaar en genereer meer bezoekers door te adverteren in Google.

Bekijk product

Een snelle website die uiteraard ook goed zichtbaar is op smartphones en tablets.

Bekijk product

Breng je bedrijf onder de aandacht door gerichte advertenties op vele nieuwssites.

Bekijk product

Maak optimaal gebruik van social media en bereik jouw doelgroep nog beter.

Bekijk product
Meer informatie nodig?
Vul je contactgegevens in en selecteer het product waar je in bent geïnteresseerd dan nemen onze specialisten contact met je op.
Neem contact op

Als grootste uitgever van regionale dagbladen en lokale huis-aan-huiskranten kennen wij de lokale ondernemer als geen ander. Wij weten wat ondernemers drijft, wat zij belangrijk vinden en wie hun doelgroepen zijn. Immers, onze media-adviseurs zitten dagelijks aan tafel bij heel veel ondernemers. Wij weten dus ook hoe je jouw doelgroepen het best bereikt. Ook op het internet. Wil je profiteren van onze online kennis? Dat kan. Wij helpen je graag op weg met online adverteren en de ontwikkeling van een website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Verrassend, voordelig en compleet

Kies uit diverse pakketten. Deze zijn verrassend, voordelig en toch heel compleet en actueel. Wij vinden namelijk dat elk bedrijf de mogelijkheid moet hebben om ook online maximaal rendement te behalen.

"We wilden vooral een professionele partij inschakelen voor onze website. De juiste trefwoorden in de teksten en gebruik van Google Adwords zorgen voor een goede vindbaarheid.

Fijn is ook dat we zelf – achter de schermen – aanpassingen kunnen doen aan de site zodat we actuele informatie er zelf op kunnen zetten."

P. Baremans - Van Gastel Mode

Lees alle referenties
OnlineOptimize Ga vandaag nog beter online