• Voordelige en complete online oplossingen.
    header_vervolg_compressor
Persoonlijk contact met media adviseur
Gecertificeerde internetspecialisten
Online promotie i.c.m. met andere media

Ofin Optimal Finances

"We hebben nooit reclame hoeven maken"

ofin

De organisatie
Ofin Optimal Finances is een boekhoud- en administratiekantoor voor creatieve ondernemers en zzp’ers. Het bedrijf bestaat sinds 1999 en houdt kantoor in hartje Amsterdam. ‘We geven onze klanten advies op maat en onze deur staat letterlijk altijd open’, aldus Paul Slot, een van de drie eigenaren.

Doelstelling
‘We hebben nooit hoeven adverteren omdat we via via altijd voldoende klanten kregen. Maar soms vallen er wel eens wat klanten af. Die ruimte is voor ons aanleiding om nu actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten.’

Hoe?
‘De Persgroep heeft voor ons een nieuwe website gemaakt en ze beheert deze ook. Er staan nu trefwoorden in (SEO) waardoor mensen die een zoekopdracht intikken op Google sneller op onze site terechtkomen. Ook worden er her en der banners van ons geplaatst op sites van de Persgroep.”

‘Ze nemen ons al het werk uit handen, leveren veel voor een goede prijs en hebben bovendien een groot bereik. We kunnen hierdoor veel meer van ons laten horen.”

Resultaat
‘De site is nog maar net “live” gegaan dus resultaten  kunnen we nog niet geven. Maar we willen het in ieder geval een jaar de tijd geven om te zien of het ons nieuwe klanten oplevert. Daar hebben we overigens alle vertrouwen in.’

Bekijk: www.ofin.nl

Neem contact op met onze online specialisten. Direct antwoord op al je prangende vragen.

Naar specialisten
OnlineOptimize Ga vandaag nog beter online