• Voordelige en complete online oplossingen.
    header_vervolg_compressor
Persoonlijk contact met media adviseur
Gecertificeerde internetspecialisten
Online promotie i.c.m. met andere media

ADoptimize

Verbreed uw bereik

Met de inzet van ADoptimize kun je jouw advertentie heel gericht brengen onder de ogen van jouw specifieke doelgroep. Dit inkoopproces loopt via onze Tradedesk ADoptimize. Deze weet exact welke bezoeker een pagina bezoekt op welk domein en welke advertentie daar getoond moet worden.

De Tradedesk zoekt de juiste persoon voor een advertentieboodschap binnen het volledige netwerk van de Persgroep Nederland met 11 landelijke en 115 regionale nieuwssites op web en mobiel. En draagt jouw online advertentiecampagne bij een grotere bekendheid van jouw site of shop.

Met onze ADoptimize pakketten ben je altijd verzekerd van service en resultaat. Selecteer en combineer de doelgroepen die passen bij jouw campagne. Kies een regio en adverteer zo gericht mogelijk. Je campagne wordt automatisch geoptimaliseerd op basis van performance. Dit betekent dat doelgroepen die voor jou interessant zijn je campagne ook eerder te zien krijgen. Op deze manier heb je altijd een optimaal resultaat van jouw campagne. Deze wordt daarnaast voorzien van een uitgebreide rapportage die je van ons ontvangt. Heb je hier vragen over, dan staat je sales consultant altijd klaar om de rapportage toe te lichten en eventueel advies te geven.

De ADoptimize pakketten zijn beschikbaar voor verschillende budgetten. Ook met een beperkt budget kun je mooie resultaten boeken. Zo heb je voor 500 euro al een pakket waarmee je advertentie 100.000 keer wordt getoond aan jouw ideale doelgroep. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om maatwerk te leveren. 

* Op geen van deze producten is bureaukorting van toepassing

Bespreek je wensen met één van onze digital sales consultant en krijg een passend voorstel.
Vul je contactgegevens in en wij nemen contact met je op. 

Neem contact met mij op.